Håndbold

HÅNDBOLD

HÅNDBOLD

En klub med håndboldoplevelser.


Har du lyst til at spille håndbold i en klub, hvor der er plads til alle med høretab, så er Idrætsklub Viking et godt valg til dig der har lyst til at spille håndbold.


Med udgangspunkt i en høj klubånd og dygtige spiller vil vi, gennem leg, gode oplevelser, udfordringer og et attraktivt træningsmiljø udvikle unge spillere, så der skabes grobund for både en landshold- og breddekultur.


IK Viking skal være et godt sted at komme. Et sted hvor medlemmerne er glade for at komme, og hvor forældre er trygge ved at sende deres høretab børn hen. Dette understøttes af en masse forskellige sociale tiltag, hvor det netop er de sociale aspekter der tag hensyn til høretab.


  • Vi vil være en sportsklub der tag meget hensyn til høretab og den sunde livsstil.
  • Vi vil gerne påvirke vore medlemmer, når de møder op og dyrker deres idræt. Vi vil vise vores medlemmer hvad sund livsstil er, og høretab skal ikke være en forhindring, for dem at dykke en sund livsstil gennem masser af motion.
  • Vi vil udvikle alle vores spillere på netop deres niveau. Alle har forskellige ambitioner, og træningen tilpasses herefter. Det primære er, at alle fastholdes i sporten og den enkelte ikke føler man falder igennem, uanset hvilket niveau man spiller på.
  • Ligeledes vil vi udvikle os selv, så vi hele tiden er på forkant med højaktuelle tilbud, som egner sig for vores medlemmer, trænere og ledere.

Tina A. Ulriksen


LEDER FOR HÅNDBOLDKONTINGENT :

200 kr.

Til top

Samarbejdspartnere

Følg os