Sportsfiskeri

SPORTFISKERI

SPORTFISKERI

Nyd naturen mens du fisker.


Har du lyst til at fiske i put and take søer rundt i det sønderjyske landskab, sammen med andre mennesker end dig selv. I idrætsklub Viking er der plads til alle i sportsfisker fra børn til senior. Den allervigtigst for Viking er at der er plads til alle forskellige typer mennesker i klubben.


Med udgangspunkt nyd naturen og fiskeri. Samme vi vores medlemmer, så de kan få et hygge dag ud over at få et fisk på krog. Der vil altid være en plads til de hverdage samtale ude på en fisketur.


IK Viking skal være et godt sted at komme. Et sted hvor medlemmerne er glade for at komme. Hvor alle fra unge til ældre medlemmer det er lige meget om man kan høre natur eller ingen ting kan høre. Dette understøttes af en masse forskellige sociale tiltag der findes i IK Viking.  Det netop er de sociale aspekter der tag hensyn til høretab.


Vi vil være en sportsklub der tag meget hensyn til høretab og den sunde livsstil. Vi vil gerne påvirke vore medlemmer, når de møder op og dyrker deres idræt. Vi vil vise vores medlemmer hvad sund livsstil er, og høretab skal ikke være en forhindring, for dem at dykke en sund livsstil gennem masser af motion.


Jørgen B. Graabæk 


FISKERLEDEREN


sfsf

SSend

KONTINGENT :

125 kr.

Til top

Samarbejdspartnere

Følg os