Martins oplevelse i triathlon 8 juni 2019

Martin Langs oplevelse i Triathlon d. 8 juni 2019

D. 12.06.2019 // Outdoor-triathlon

  

Jeg kan fortælle om hvordan resultatet 8 juni i Herning var. Det var 5 timer og 36 minutter. Det var dårligt vejr i 5 timer. Det regnede og regnede. Næsten hele vejen. Det var meget vådt. Vi svømmede 1,9 kilometer. Faktisk var vandet stille og roligt, dog var det varmt på ruten udenfor.


Bagefter var det cykling.

Ret mange cykler havde flade dæk. Mange af dem faldt. Jeg gennemførte 90 kilometer på cyklen. Jeg kunne ikke gøre det bedre, ergo få mere fart på, grundet af dårligt vejr. Så var det svært at cykle op og ned ad bakkerne.


Der var løb efter. Jeg må indrømme at det var fantastisk i Herning. Det var en smuk rute. Folk var energiske og klappede. Deres støtte fik mig til at være positiv og kunne bevare min evne til at have en stabil tempo. Til målstregen havde jeg det utroligt dejligt. Jeg kan ikke fortælle mere, da det var min første gang til en halv ironman. Om to uger deltager jeg til KMD 70.3 Helsingør, en halv ironman, for at se om at jeg kan få en bedre tid. Jeg ved endnu ikke om at hvilket løb har den bedste tid. Derfor skal jeg sammenligne disse tider og finde den bedste metode for at træne hårdere til den fulde ironman i København den 18 august.

Til top

Samarbejdspartnere

Følg os