Sabine til VM i bowling 2019

Sabine K. Brinks oplevelse i VM i bowling 2019

D. 17.08.2019 // Bowling


Den 12. august sluttede en stor sportsbegivenhed, nemlig verdensmesterskabet i Bowling I Taiwan.

Danmark havde sendt 5 repræsentanter heriblandt vores dygtige medlem, Sabine Brink.
Historisk blev det at vi fik en verdensmester i herresingle, Pierre Bocquet mens Oliver Wulff Kristensen fik 5. pladsen.

Alle deltog i forskellige discipliner som f.eks. single, double, trios, 5 mands hold, all events, master.
Mens det blev til flotte resultater i herresingle, kneb det med at få flotte resultater i andre discipliner.

Sabine har haft et hårdt VM, hvor hun gav det gas og kæmpede men desværre kunne hun ikke få de resultater, hun ville have. Her fortæller hun om hendes oplevelser i Taiwan:

Kære Vikingerne.

 

Jeg vil gerne skrive lidt om min oplevelse i Taiwan. 

Vi mødtes op i lufthavnen i Kastrup den 30 juni og fik checket ind med kufferter og bowlingkugler.

Vi fløj til Amsterdam for at skifte til et andet fly til Taipei i Taiwan. Rejsen var meget lang.

Da vi ankom til hotellet og fik nøglerne. Jeg fik et stort værelse (dejligt). Det var rigtigt meget varm og høj fugtighed derover. Ca 27-32 grader hele døgn rundt.

Vi skulle til træning den 1 august og igen dagen efter.

Bowlingkuglerne blev tjekket og godkendt den 2 august. Det blev trukket om hvilke olieprofil vi skulle spille med. Det blev til 42 fod, Tokyo. Den olie er svær for mig at spille på. Det blev en udfordring for mig at spille på denne olie.

Så den 3 august skulle vi til åbenceremoni - jeg blev skiltbærer og vores unge bowler Oliver blev fanebærer. Det var en oplevelse for os at gå på banerne og viste stolt med vores land. Derefter spillede herresingle - vores bowler Pierre Bocquet blev verdensmester med en nervepirrende kamp med meget få kegleforskel. Så vores unge Oliver blev nr 5. 

4 august skulle jeg spille damesingle. Jeg kæmpede og kæmpede med at bowle med den olietype. Mine resultater var okay men jeg var ikke tilfreds. 

5 august skulle herrerne spille double. De to danske hold (Oliver og Pierre samt Peter Frank og Steen). 

6 august skulle jeg spille double sammen med en argentiner (hun var meget nybegynder) og min tålmodighed var der ikke. Jeg forsøgte at holde fokus på mit spil men det var ikke optimalt. 

7 august spillede herrer i trio (Steen, Pierre og Oliver) og Peter Frank i trio sammen med to finske herrer. 

8 august mærkede vi lige pludseligt noget ubehageligt kl. 5.31 en jordskælv - og det skete heldigvis ikke noget. Jeg var pænt påvirket af den. Kl 9 spillede jeg i trio sammen med to unge piger fra Singapore. De var gode - jeg forsøgte at følge med deres spil men det holdt desværre ikke helt som jeg havde håbet men mit spil blev bedre og bedre med den olietype - men det var også koldt når man stod på banen (A/C var skruet helt op) og vi fik at vide at vi fik udgangsforbud imorgen (den 9 august) pga tyfonen var på vej mod os.


Så den 9 august havde vi en fridag. Vi fik at vide at tyfonen var gået forbi os - så fik vi lov til at komme ud. Vi tog afsted i bus til Taipei og fil kigget rundt og så også 101 bygning osv. Vi var også til shoppingcentret. Det var en hyggelig dag. 

Den 10 august spillede 5 mandshold for herrer, Danmark spillede sammen med en fra argentiner. 

Så den 11 august spillede jeg min sidste kamp (da jeg kunne se på min rangsliste at jeg kunne ikke nå til Masters) der spillede jeg i 5 mandshold sammen med to fra Estland og 1 fra Argentina. Der havde jeg også udviklet mig lidt. 

Den 12 august skulle der spille Masters to af vores herrer som er gået videre i Masters. Pierre og Oliver. De blev slået og blev ude af Masters efter første runde. Meget ærgerligt. Senere på aftenen spiste vi en festmiddag på hotellet sammen med mange forskellige lande og vi hyggede os meget. 

Så rejste vi hjem til Danmark, men rejsen varede ca 26 timer med en mellemlanding i Paris. Vi landede på danske jord kl ca 00.30 og blev modtaget af nogle fans og DDI. 

Det var en dejlig oplevelse derover.

 

Nu vil jeg gerne satse på at træne endnu mere med mit spil med forskellige olietyper og min spil - flere kampe f.eks udlandet. 

Med venligst hilsen

Sabine K. Brink

Til top

Samarbejdspartnere

Følg os