Her er historie fra Ian Andersen

Her er historie fra Ian Andersen VM 24 timers Gokart i Italien den 24-25 Marts 2018!

30.03.2018


Et af min bedste hold nogensinde til 24 timers løb.
Jeg var sammen med tidligere verdensmester gokart i år 2000, Colin Brown som slog nuværende Formel 1 kører Lewis Hamilton.

Ian Andersen´s hold ATB TEAM BENGIO vandt 24 timers kørsel i Italien!

CRG garanteret højt organiseringsniveau og teknisk assistance i mødet, der så 30 hold racing og sejren til det danske hold ATB Bengio for kun

2 "på det franske hold" DT Racing ved Skof.

24 timers karting i Italien sluttede med en fremragende balance med hensyn til sport og organisation, den prestigefyldte endurance karting begivenhed arrangeret af CRG på Adria sporet med CRG Centurion karts den 24. og 25. marts.


Kampen på banen var utrolig takket være værdien af de 30 hold (repræsenterende 10 forskellige lande), de over 180 førere og kvaliteten og pålideligheden af CRG Karts, der håndteres af fabrikkens tekniske personale.


Efter 24 timers løb tog det danske hold ATB Bengio sejren med Colin Brown (tidligere Karting World Champion), Ian Andersen, Andrea Tognalli, Alessandro Begnozzi, Matteo Domenico Rotta og Ramon Pineiro for kun 2 "på det franske hold DT Racing by Skof af Yohann Vaugarni, Helmy Hamrouini, Miko Bouvier og Boris Bouvier.


På kun 30 "fra vinderne tager det tyske hold Schnitzelalm Racing det 3. trin på podiet med Christoph Gruebel, Timo Kieslich, Enrico Schumann, Dominik Linke og Felix Moeltgen, foran landets hold Schusta Racing af Jabertools og den russiske Team Pinkman. Det 1. italienske hold sluttede på 6. pladsen, PKI - Pordenone Kart Indoor, der også lagde den internationale kartingchauffør Lorenzo Travisanutto.


Tilstedeværelsen af 10 udlændingsteam bidrog til at give en international dimension til arrangementet, at CRG og Adria Raceway-ledelsen allerede bekræftede som klassiker for Endurance Karting også i de kommende år.

Til top

Samarbejdspartnere

Følg os