Håndbold

om Håndbold

En klub med håndboldoplevelser.

Har du lyst til at spille håndbold i en klub, hvor der er plads til alle med høretab, så er Idrætsklub Viking et godt valg til dig, der har lyst til at spille håndbold.

Med udgangspunkt i en høj klubånd og dygtige spillere, vil vi, gennem leg, gode oplevelser, udfordringer og et attraktivt træningsmiljø, udvikle unge spillere, så der skabes grobund for både en landshold- og breddeidrætskultur. 

IK Viking skal være et godt sted at komme til. Et sted, hvor medlemmerne er glade for at komme, og hvor forældre er trygge ved at sende deres børn hen. Dette understøttes af en masse sociale tiltag, hvor det netop er de sociale aspekter, der tager hensyn til høretab.

  • Vi vil være en sportsklub, der tager meget hensyn til høretab og den sunde livsstil.
  • Vi vil gerne påvirke vores medlemmer, når de møder op og dyrker deres idræt. Vi vil vise vores medlemmer hvad sund livsstil er, og høretab skal ikke være en forhindring, for dem at dykke en sund livsstil gennem motion.
  • Vi vil udvikle alle vores spillere på netop deres niveau. Alle har forskellige ambitioner, og træningen tilpasses herefter. Det primære er, at alle fastholdes i sporten og den enkelte ikke føler man falder igennem, uanset hvilket niveau man spiller på.
  • Ligeledes vil vi udvikle os selv, så vi hele tiden er på forkant med højaktuelle tilbud, som egner sig for vores medlemmer, trænere og ledere.

Idrætsleder for håndbold

Nicklas Lejsgaard

Kontakt: nlejsgaard@gmail.com​

Kontingent

DK 275 Årlig
  • Adgang til landsholdet
  • Automatisk medlem af Breddeidræt
  • Transportsdækning til DM

Håndbold citat

“De der siger: ‘Det er kun en håndboldkamp’, har aldrig brændt det afgørende straffekast i en OL finale.”

- Anja Andersen

Kontakt os

Bank