Spændende foredrag i Herning

I onsdags d. 6. April deltog 4 af Vikings medlemmer i et foredrag i Herning, MCH Kongrescenter, holdt af Nikolaj Jacobsen, som for nylig blev kåret som Verdens Bedste Træner i herrehåndbold. I alt 5 medlemmer havde tilmeldt sig til foredraget, men desværre blev en ramt af sygdom og derfor ikke kunne komme med.

Det blev til et godt foredrag. I starten sad deltagerne lidt for langt væk fra tolken, men i pausen fik de lov til at rykke tættere på. Alle deltagere syntes at det var rigtigt spændende at høre Nikolajs historie, hvor han kom ind på hvordan hans opvækst var og hvordan det var at være et stort talent, der slog igennem i GOG og derefter fik en karriere i det tyske THW Kiel. Han kom også ind på hans arbejde som landstræner for verdens bedste landshold, der i 2020 vandt VM guld.

Det var tydeligt for deltagerne, at Nikolaj Jacobsen har en meget stor personlighed, hvor det var tydeligt at se hvor stor viljestyrke samt en meget stor vindermentalitet, han har. Det var tydeligt at mærke at han brænder for håndbold og at han er meget for at tingene skal gå som det skal. Han kom ind på at hvis det ikke går efter som han havde tænkt sig, så er han ikke bange for at rette på det. Han er ligeglad med at det er Mikkel Hansen eller Niklas Landin, der ryger ud på bænken, hvis det ikke går som det skal.

Alt i alt var det for deltagerne en rigtig god aften, hvor de fik så taget billeder sammen med ham. Billederne kan ses herunder.