Sportsfiskeri

om Sportsfiskeri

Nyd naturen mens du fisker.

Har du lyst til at fiske i put and take søer rundt i det sønderjyske landskab sammen med andre mennesker? I Idrætsklub Viking er der plads til alle i sportsfisker fra børn til senior. Det allervigtigste for Viking er at der er plads til alle forskellige typer mennesker i klubben.

Med udgangspunkt er det at nyde naturen og fisker med vores medlemmer, så de kan få en hyggelig dag ud over at få et fisk på krogen. Der vil altid være en plads til de hverdage samtale ude på en fisketur.

IK Viking skal være et godt sted at komme hos, hvor alle fra unge til ældre medlemmer er velkomne. Dette understøttes af en masse forskellige sociale tiltag, der findes i IK Viking.  Det er netop de sociale aspekter, der tager hensyn til høretab.

Vi vil være en sportsklub, der tager meget hensyn til høretab og den sunde livsstil. Vi vil gerne påvirke vore medlemmer, når de møder op og dyrker deres idræt. Vi vil vise vores medlemmer hvad sund livsstil er, og høretab skal ikke være en forhindring, for dem at dykke en sund livsstil gennem masser af motion.

Idrætsleder for Sportsfiskeri

Jørgen B. Graabæk

Kontakt: jbgcag@hafnet.dk

Kontingent

DK 150 Årlig
  • Social samvær
  • Ude at fiske
  • Anderledes livsstil

sportsfiskeri citat

“Gode fisk er for værdifulde til at blive fanget bare en gang”

- Lee Wulf 1939

Kontakt os

Bank