Discgolf

om CYKLING & MTB

Mange danskere kører mountainbike uden at være del af en MTB klub. Det kan der være grunde til, men der er også mange gode grunde til at være medlem i en mountainbike klub.

5 GODE GRUNDE TIL AT KØRE I VIKING MTB KLUB.

  1. Lær andre MTBére at kende
  2. Bliv bedre på cyklen
  3. Deltag i officielle konkurrencer
  4. Klubben formidler vigtig information fra andre interessenter.
  5. Sociale tiltag i fællesskabet og hygge forenes med motion på forskellig plan. Om man er ung/gammel, tynd/tyk så er her plads til alle, klubben har fokus på bredderrytteren og motionisterne .

Vores ambition er altid at være en klub med plads til alle, der kan lide at køre MTB eller Racecykel  uanset alder og om du er motionist , B&U eller elite rytter.

At cykle er ikke bare en sport. Det er fællesskab , udfordringer, hyggelig samvær og kampen med sig selv og andre. At cykel er ikke bare tusse rundt i skoven eller på vejene. Det er træningen i at give gas på forskellige underlag, at køre i flok og lave skift, at hjælpe hinanden i formationen

om LØB & ORIENTERING

Løb, gå, marathon eller orientering.

Vi kan tilbyde alt, fra en gåtur til marathon.

 

Vi motionerer og hyggesnakker med hinanden samtidigt og mødes med hinanden ved forskellige steder i Jylland/Danmark stævner. Vi planlægger via sms/mail eller her på hjemmesiden.

Vi er ikke alene under stævner, da vi hjælper hinanden og giver gode råd hen ad vejen. 

om TRIATHLON & XTERRA

X-terra er en serie af off-road triathlon konkurrencer. Første disciplin er svømning i åbent vand (hav eller sø). Dernæst er det mountainbike  og til sidst er det løb i skov/strand. Triathlon er en multisportsgren bestående af svømning, racecykling og løb, (hårdt underlag)

X-terra og Triathlon er en god og alsidig måde at komme i form på, man er ikke afhængig af kun skulle træne en specifik ting, men man kan kombinere de 3 discipliner, i forhold til hvad man har lyst til på de forskellige dage. På samme måde mindsker man risikoen for overbelastningsskader da man hele tiden kan variere hvad man udsætter kroppen for, og på den måde kan sporten dyrkes ung som gammel.

Vil du gerne træne effektivt og målrettet frem til X-terra /triathlon?

Uanset hvad dit træningsmæssige udgangspunkt og målsætning er, betyder det meget for os at du får en fantastisk og mindeværdig oplevelse til stævner.

Derfor vil vi gerne tilbyde forskellige muligheder for træningsvejledning til alle , der skal deltage til stævne. Uanset om du er nybegynder eller garvet, er vi sikre på at vi kan hjælpe dig til effektiv og motiverende træning.

Idrætsledere for OuTDOOR SPORT

LEDER AF CYKLING/MTB og TRIATHLON/XTERRA
69165538_10217043169323923_6606028608873955328_o
Tina A. ULriksen


Kontakt: tinaulriksen1965@gmail.com

LEDER AF LØB OG ORIENTERING
52486674_384654928986404_7219493283276259328_n
Laurids J. Christiansen


Kontakt: laurids77@gmail.com

Kontingent

DK 300 Årlig
  • Cykling & MTB
  • Løb og Orientering
  • Triathlon & Xterra

Outdoor sport citat

“Only those who risk going too far can possibly find out how far they can go.”

- T.S Eliot

Kontakt os

Bank