Ian Andersen vandt Polish Deaf Karting Championship

Viking har fået en glædelig nyhed af gokartmedlem Ian Andersen, at han var til en stor international gokart turnering i Polen hvor han endte med at vinde turneringen. Her er Ians beskrivelse af hans deltagelse af turneringen:

Ian har ikke kørt gokart løb og trænet længe, det har han ikke gjort siden januar i år i Svenske Indendørs Karting Championship. Resten af året har Ian kørt i sin egen gokart Dino Rotax DD2 til træning, men ikke kørt eneste løb siden.

Før PDKC havde Ian ikke meget selvtillid om han var god nok fordi han ikke har kørt i lang tid. Men han fik kørt og trænet i 20 minutter i Racehall og der kunne han se at farten var der stadig og fik selvtillid tilbage.

Ankom til Polen i Szczecin om fredagen på Silver Hotel & Center Gokart, et meget flot hotel og gokarthal som ligger sammen. Det var dejligt at se gamle og nye ansigter og fik hilst på hinanden. Senere om aften kørte Ian træning på 2×15 minutter og tilpasser sig hurtigt godt på banen. Så Ian følte at han var klar til finalerne i Polish Deaf Karting Championship 2019 næste dag.

Lørdag morgen var alle spændte og i højt humør, og der var god stemning i hallen. Alle respekterede hinanden, det var dejligt at mærke i hallen. PDKC 2019 blev skudt i gang med heat A, B, C og Woman og igen A, B, C og Woman og derefter var der finaler til alle rækker. Resultatet blev at Ian Andersen var hurtigst på alle heatene og finaler og vandt. Så det var en rigtig god dag for Ian.

Ian Andersen´s resultater i Polish Deaf Karting Championship 2019.

Ian Andersen vandt alle heatene og hurtigst tider.

3. Falko Hahm (GSV Wuppertal) fra Tyskland

En flot turnering af Ian og her fra IK Viking ønskes der et stort tillykke med sejren til Ian.