Så er Deaf Champions League U21 2018 gået i gang

Der er blevet spillet masser af kampe.

IK Viking skulle selvfølgelig spille deres første kamp kl. 12 i dag. Dagens modstander var Real E Non Solo fra Italien. De blev i foråret italienske mestre i U21 ligaen futsal hvor der var mellem 10 og 14 deltagende klubber. Så det var en svær modstander, vi skulle møde i dag.

Kampen blev skudt i gang kl. 12. 20 spilleminutter senere og fløjten lød og det var halvleg, stod der 4-1 til modstanderene. Det var tydeligt at se at det var første gang for mange af Vikings spillere, at de skulle spille en futsal kamp. I Pausen blev der rettet på nogle ting ved hjælp af vores fantastiske træner, Emil Trillingsgaard. Vi gik ud til 2. Halvleg og gav det gas og forsøgte at score nogle mål men det lykkedes os desværre ikke. Lidt held havde vores modstander. De fik scoret et mål mere. Så resultatet blev til 5-1.
Målscoreren fra Viking blev vores dygtige spiller med rygnummer 11, Ali Dia.
Kampens spiller for Viking i dag blev vores nr. 2, Adam Al-Serjawi.

Kommentar fra træneren, Emil Trillingsgaard:
“Jeg synes mine drenge spillede rigtig godt, og vi tabte mod et bedre hold Real E Non Solo. holdet består af flere spillere som i Italiens ungdomslandsholdet i futsal og har spillet sammen i de seneste 2-3 år.”

Den næste kamp bliver i morgen mod Barnet FC fra England, som tabte her til aften mod Real E Non Solo med 0-2. Så vi håber på at kampen bliver mere jævnbyrden.

“DAGBOG” AF DCL U21

Dag 2 i DCL u21 2018

IK Viking skulle i gang med deres 2. Kamp i puljen, som var en kamp mod den anden bedste hold u21 i England, Barnet FC, Kl. 11.

Kampen blev ikke til en god en for Viking. Resultatet blev til et nederlag med 0-4, efter et pauseresultat på 0-2. Det endte også med et rødt kort til vores spiller nr. 11, Ali Dia. Viking fik ikke spillet til at fungere, Barnet FC var bare for god.

Kampens spiller blev Markus Sandell med rygnummer 5.

Så kom vi på 3. Pladsen i puljen, hvilket vil sige at vi skulle ud og kæmpe om 9.-12. plads.

Vi skulle møde Birmingham, et andet engelsk hold kl. 15.
Kampen gik i gang og første halvleg blev ikke god, vi kom bagude med 0-3 og det blev pauseresultatet, så gik vi ud til 2. Halvleg og fik spillet vores bedste spil hidtil i DCL, det blev til 3-2 i 2. Halvleg hvilket vil sige at resultatet blev 6-2.

Kampens spiller mod Birmingham blev vores fighter, Nicklas Lejsgaard.
Målscorere for IK Viking blev Markus Sandell, nr. 5 og Frederik Rudebeck Rasmussen, nr. 14.

Kommentar om dagens 2 kampe fra træneren, Emil Trillingsgaard: “Jeg synes drenge der spillede ganske godt selvom vores modstander var rigtige dygtige tekniker. Især jeg er så stolt over mine drenge da de kæmpede virkelig godt, og de opgiver ikke.“

I morgen kl 12 skal vi spiller mod et polsk hold som hedde Lodz og der handle om 11 eller 12 plads.

Dag 3 i Deaf Champoins League U21 (Lørdag d. 6. oktober)

Så blev det tid til vores sidste kamp mod LKSG LODZ. Vi skulle spille mod dem om 11.-12. plads.
Til kampen måtte en af Vikings vigtige spillere, Frederik Rudebeck Rasmussen sidde over pga. sygdom.
Så de yngre og mindre erfarne spillere måtte forsøge at overtage spillet og kæmpe mod holdet fra Polen.
Desværre blev det lidt for svært og resultatet blev til 1-5 til de polske modstandere.
Viking spillede god fodbold, men desværre var de ikke kyniske nok som modstanderholdet.

Alle kæmpede bravt men der var en spiller, der skilte sig ud og tog lederrollen i holdet og kæmpede for holdet. Derfor blev kampens spiller for Viking, med nr. 2 på ryggen, Adam Al-Serjawi.
Som i alle andre kampe modtager kampens spiller en vimpel fra Viking, men denne gang valgte Adam at vise den gode holdånd og sammenhold, vi har i Viking. Han valgte at give vimplen videre til vores stærkt kæmpende målmand som har kæmpet hele turneringen med at redde os fra store nederlag. Nemlig vores dygtige målmand, Mads Vestergaard.

Efter vores kamp og tiden gik, og tiden slog kl. 17. Så var der finalen i U21 Deaf Champoins League.
Finalen bestod af 2 gode hold, et hold fra Italien, som vi allerede i første kamp mødte, Real E Non Solo og et hold fra Sverige, IK Hephata Stockholm.
Finalen var meget jævnbyrden og spændende. Det blev 1-1 efter den ordinære spilletid og efter resultat forblev det samme efter forlænget spilletid, måtte de ud i straffesparkskonkurrence. Vinderen blev vores modstander i den første kamp, Real E Non Solo.

Senere på aften skulle der kåres forskellige priser, såsom Turneringens målmand, Turneringens spiller, Turneringens topsporer, og Fair-play prisen.

Da der skulle kåres hvem, der skulle have Fair-play prisen, dukkede IK Viking op på skærmen.
Holdet blev overraskende da vi ikke havde forventet det, men vi modtog prisen med glæde og var glad for at vi vandt Fair Play. Træner/Lederteamet bestående af Emil Trillingsgaard, Frederik Rudebeck Rasmussen og Jesper Benner Larsen var glade for at drenge var gode til at opføre sig pænt på banen og respekterede dommerne og modstanderne.

Vi rejste så hjem tidligt om morgenen søndag d. 7. oktober. En skulle med bus til København, mens resten skulle med færgen til Frederikshavn og derefter køre ned til Vejle eller Castberggård.

I alt var det en god uge med masser af gode og sjove oplevelser. Vi håber på at vi kan komme med igen næste år med et stærkt hold og forhåbentlig få et bedre resultat næste gang.

Skrevet af Frederik Rudebeck Rasmussen som er ass. træneren.